Diensten

Wij vinden het belangrijk dat de klant een goed gevoel overhoudt aan een bezoek van ons autobedrijf. Daarom bieden wij, naast uw reguliere auto onderhoud, verschillende diensten aan. Service staat bij Riro namelijk hoog in het vaandel.

Haal- & brengservice
Binnen Purmerend bieden wij een gratis haal- en brengservice aan voor uw auto. Wij beschikken over een autotransporter waarmee wij uw voertuig professioneel kunnen vervoeren.

U kunt ook gebruik maken van onze gratis leenfiets of een van onze huurauto’s.

MobiliteitService
Riro Techniek staat voor 100% achter het gevoerde onderhoud en daar profiteert u van als klant. In samenwerking met CarXpert bieden wij namelijk de pechhulp MobiliteitService aan voor een zeer scherpe prijs. Mocht u toch pech krijgen, dan zorgen wij er voor dat u zo snel mogelijk weer op pad bent. Meer weten? Neem contact met ons op!

Riro Techniek app
Wij proberen op alle vlakken bereikbaar te zijn: telefonisch, per -email, online en ook via onze eigen app. Met de Riro Techniek app ontvangt u onder meer automatische herinneringen over uw APK, plant u eenvoudig een werkplaatsafspraak in en kunt u digitaal een schadeformulier invullen. Download onze app en profiteer van de voordelen!