Over ons

Riro Auto Techniek is het adres voor uw auto in Purmerend en omstreken wanneer u opzoek bent naar een autogarage. We zijn een jong en dynamisch autobedrijf en beschikken daarnaast over een vracht aan kennis. Wij zijn constant in beweging om onze kennis en werkplaats te optimaliseren. Zo blijven wij de kwaliteit leveren die u als klant van ons mag verwachten. De ontwikkelingen in de autobranche staan namelijk nooit stil en Riro Techniek ook niet!

 

Riro verzorgt uw auto onderhoud van A t/m Z en hanteren hierbij messcherpe tarieven, welke vele malen lager uitvallen dan de kosten van een merk-dealer. 

 

Passie

Wij vinden het belangrijk dat de klant een goed gevoel overhoudt aan het bezoek van ons autobedrijf. Daarom proberen wij altijd zo dicht mogelijk bij de klant te staan.

 

Riro Techniek is aangesloten bij CarXpert en de ANWB. Daarnaast zijn wij een RDW-erkend autobedrijf. Dit betekent dat wij moeten voldoen aan strenge kwaliteitseisen en voorwaarden. Daarnaast voeren wij onderhoud en reparaties uit met kwaliteits onderdelen van a-merken. Meer weten over ons Riro Techniek in Purmerend? Neem contact met ons op of plan online een afspraak in.

 

De passie van Riro